Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов член на клуб 155 ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
    Честито колега!!! най после и ти със 155-ца
    Благодаря ви на всичко , исках дизел но нямах възможност ! Ще се радвам да помагате ... след като свърша ремонта вкъщи се заемам с колата да я постегна че има забележки !
    Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
    АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
    АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
    eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Честита 155-ца колега,да си я караш с кеф,само да те питам купето със старите калници ли е,и какви са джантите,щот се чудя дали не си взел онази 155-ца-червената с черните 17-ки,така като каза че левите врати са бордо,само за нея се сещам.
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Айде честито Иначе стрелката на бензина не можеш да я оправиш... Просто като покараш ще свикнеш..>Следи изминатите км. и няма да имаш ядове...

А също така ако винаги имаш 20литра в резервоара няма да ти светва и да те притеснява
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Честито и от мен
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Честито колега със здраве да си я караш.
            ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
            sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
            0898463130-Румен

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
              Честита 155-ца колега,да си я караш с кеф,само да те питам купето със старите калници ли е,и какви са джантите,щот се чудя дали не си взел онази 155-ца-червената с черните 17-ки,така като каза че левите врати са бордо,само за нея се сещам.
              Да тази с БОрдо вратите е с черните джанти , та какво знаеш за тази кола ? с кое купе е и какви са й калниците ?

---------- Post added at 06:46 ---------- Previous post was at 06:44 ----------

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              Айде честито Иначе стрелката на бензина не можеш да я оправиш... Просто като покараш ще свикнеш..>Следи изминатите км. и няма да имаш ядове...

А също така ако винаги имаш 20литра в резервоара няма да ти светва и да те притеснява
              Ами щом казвате явно е така ... на този етап немога да налея 20 литра и да стоят вътре , но ще го направя при първа възможност . Вчера като я взех й сипах 20 лева - 10.70 литра и съм изнимал някъде към 25 км ... надявам се а има поне още 50-60 км ... че иначе ще стане кофти ...

Comment

Има снимки във форума на колата,от старите срещи,тая кола съм я виждал преди 3-4 години в квартала,визията и ме накара отчасти да се запаля толкова по 155,а иначе момчето което я е карало,го е блъснал някакъв камион на магистралата,докато е щял да си сменя гумата,затова и левите брати са бордо,началото на лятото я бях засичал колата по Г.М Димитров и се сетих за нея като и видях снимки тука в "Папараците",колата винаги си е била гледана,а иначе това е модела преди фейс-лифта.Мисля че няма да имаш ядове с нея,ако си е наред трябва да ти харчи най-много 12 в задръстванията,ако я юркаш нз.
                п.с.Евала че си я взел,много бих искал да видя тая кола на някоя среща отблизо най-после
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

GOOD LUCK....
                  '97 155 1.8 16V
                  GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                  the cost of living is dying...everybody pays...
                  sigpic

Comment

Има снимки във форума на колата,от старите срещи,тая кола съм я виждал преди 3-4 години в квартала,визията и ме накара отчасти да се запаля толкова по 155,а иначе момчето което я е карало,го е блъснал някакъв камион на магистралата,докато е щял да си сменя гумата,затова и левите брати са бордо,началото на лятото я бях засичал колата по Г.М Димитров и се сетих за нея като и видях снимки тука в "Папараците",колата винаги си е била гледана,а иначе това е модела преди фейс-лифта.Мисля че няма да имаш ядове с нея,ако си е наред трябва да ти харчи най-много 12 в задръстванията,ако я юркаш нз.
                    п.с.Евала че си я взел,много бих искал да видя тая кола на някоя среща отблизо най-после
                    Ами да ти кажа колата е позанемарена и трябва да се пастира и боядисат вратите , също предната броня е закачена някъде и е счупена малко ... задната броня и тя е за боя .. вътре също има някой неща за оправянае ( чек панела , пластмасата на огледалото на лявата ) ... и други неща.
                    Че се видим разбирасе няма как да се скрия от цялата група , така че мисля малко да я постегна и тогава ... обаче незнам кога ще е че сега съм зает с доста ремонти вкъщи ...

Comment

Честито и от мен
                      Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                      Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
                      Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
                      Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

Много безаварйни км.
                        Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

Имам човек за пастиране ако ти трябва,много добре ги прави момчето.Аз на мойта 1.7-ца си боядисвах броните миналото лято при едни момчета зад кино арена и ги направиха екстра,сега чувам че по някви места са дигнали цените за боядисване.
                          Alfa 155 1.7,1.8 ex
                          Alfa 166 2.4 3 ex
                          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Имам човек за пастиране ако ти трябва,много добре ги прави момчето.Аз на мойта 1.7-ца си боядисвах броните миналото лято при едни момчета зад кино арена и ги направиха екстра,сега чувам че по някви места са дигнали цените за боядисване.
                            Евентуална цена за боя на броните ( предна + задна ) и пастиране на колата ?

Comment

Писах ти Л.С.
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Добре дошъл в отбора на 155!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X